3 hónapja lejárt, növény alapú tejszínhab még fogyasztható?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 01:38
1/6 anonim válasza:
Növényi alapú "tejszínhab" az alapból sem fogyasztható...
2/6 anonim válasza:
Nagyon meleg volt a nyár.. bár biztos hűtőben volt a hab, ugye? Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy ha bontott, akkor mindenképp kuka. Ha még bontatlan (és hűtőben volt) akkor megkóstolnám, és ha nem érzek rajta fura ízt, akkor elfogyasztom. (Bár hozzáteszem a tejszínhabot minden formában utálom, kávéba tartom csak a vendégeknek, ugyhgoy nálam is volt már párszor, hogy lejárt .. de bontatlan volt és semmi baja se volt).
3/6 anonim válasza:
3 hónap után nem fogyasztanám...
4/6 anonim válasza:
Én nem tenném.... többe fog kerülni akár a gyógyszer, akár egy síma gyomor-mosás!
5/6 anonim válasza:
Hogy lenne fogyaszthato ha 3 honapja lejart?
6/6 anonim válasza:
Nincs benne semmi, ami meg tudna romlani. Ha nincs megbontva és nem büdös, akkor még jó, bár fogyaszthatónak frissen sem hívnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!