Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti is jobban szeretitek?

Ti is jobban szeretitek?

Figyelt kérdés
A márkás ( nem tudom szabad-e márkanevet kiírni?!) Ch.o, L.ys csipszeket mint a Tes.os és a márkanélküli utánzatokat ? : )
2013. aug. 23. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a finomat szeretem! :) :D
2013. aug. 23. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Határozottan. Csak a márkásat szeretem.
2013. aug. 23. 20:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Én szoktam enni márka nélkülit is, nincs mindig pénzem a drágábbra, de a márka nélküli sosem olyan finom mint a márkás.:(
2013. aug. 23. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a márka nélküliből csak keveset tudok enni, mert valahogy olyan zsírosnak érzem és egyből megcsömörlök tőle.
2013. aug. 23. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, a chips az chips, megeszem. :) De nem túl gyakran eszem, így összehasonlítani sem tudom őket, sőt, többnyire csak vendégségben szoktam enni, ott meg ki van téve tálban én meg eszek belőle, mert jó dolog.
2013. aug. 23. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze. Mast nem is vettem meg. Sokak szerint nincs kulonbseg,csak arban,pedig van,nem is keves. De szerintem ez a legtobb termeknel igy van. Nem veletlenul markas a markas. Nekem meger par szaz forint pluszt az igazi iz.
2013. aug. 23. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mivel ritkán veszek chipset így mindig márkásat választok mert szeretném élvezni az ízeket :D Az utánzatok nekem olyan semleges ízűek, olyan mintha papírt rágnék (ez különösen a tescos burgonyasziromra igaz)
2013. aug. 24. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!