Miért lesz hányingerem némely dolgok után, ha megettem?
Eddig 2 dolognál jelentkezik ez határozottan. virsli, és hal.
Amíg eszem, addig semmi, ízlik is. de miután megettem, olyan 10-20 perccel jön egy tök erős hányinger érzésem. és ha az étel ízét még érzem, az még rosszabb.
Mégis mi lehet ez? tehát azzal nincs gond, hogy megegyem, de miután a gyomromban van, utána kezdem azt érezni, hogy fúj, hogy ehettem meg, mindjárt okádok.
És nem ettem se sokat, se nem volt romlott.
Ez valami rejtély?
Nekem ugyanez van a szőlővel meg nekem is még a virslivel :P
Erre én is kíváncsi lennék hogy miért..
Nem túl rejtélyes ez.....inkább csak nem szereted a halat és a virslit...ha valami nem ízlik, sőt undorít, nem edd. Én pl. nem szeretem a tejet. Nem allergia, csak nem szeretem- ezért nem iszom és ennyi.
(más egy kicsit, ha eddig nem volt ilyen gondod, csak mostanában van ilyen panaszod- epekő pl. okozhat ilyen tüneteket)
De ha soha nem szeretted- a parizert, szafaládét, egyéb tengeri herkentyűt szereted?- akkor egyél mást, ami nem okoz gondot- a szervezet valamiért jelez, hogy EZT NEM- hallgass "rá".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!