Ma milyen élelmiszerboltban voltál és mit vásároltál?
Tegnap zöldségesnél voltam, tojást + vöröshagymát, kevésnek találtam, ami volt itthon.
Most mindjárt lemegyek a sarki maszekba: palacsintát kellene sütni!
Tegnap: Spar: Bakonyi teljes kiőrlésű kenyér, sima teljes kiőrlésű kenyér, rákóczi szalámi, hohes c narancs 100%-os üditő,csoki és vanilia pudingpor.
Aldi: Wellnes cipó, körözött, szeletelt pulykafelvágott,
75 %-os csokoládé;
Nem én voltam, de kaptam két sportszeletet.
Ebédre halrudacska lesz (bár én nem szeretem a paníros ételeket).
Tesco
Vettem húst,kenyeret,felvágottat,ásványvizet,vajat,vajkrémet,sajtot,túrórudit,gyümölcsleveket,kutya tápot,papírtörlő,wc papír,zsebkendőt,lisztet,olajat,fűszer,sót,cukrot...stb.
lidl
vettem zsemlét, virslit, cicakonzervet, szemeteszsákot, tampont, és fagyit
ja nem írtam, miket vettünk, akkor nagyjából metróban, húsokat, cickonzervet, pezsgőt, csokispuszedlit, párizsit rúdban szintén a cicceknek.
Aldiban olcsó volt az uborka, az extracsípős (fekete) kecsap,halkonzerv, mustár, arcpúder, tiszt.betét.
tescoban leveszöldségeket, sajtot,kolbászt, paprikát, paradicsomot, krumplit, konzerv vörösbabot.
utána jött a spár, ott egy karton tejet, kenyeret a pékségből,kalif.paprikát,pudingot, tejfölt.Mérges lettem, 50 ft-tal olcsóbb volt a krumpli, mint a tescóban.... :)
ma a Lidlbe csak fagyiért mentünk.
Ja és volt tegnap egy kerülőnk, vettünk egy WC ülőkét a Baumaxban.(drágák, mint a rossebb)XD, de muszáj volt ez a kis beruházás.
Az Aldiban voltam és elég sok mindent vettem:kenyér,kolbász,pálinka,tészta,téliszalámi,csirkemáj, háztartási keksz,kávé,szilvatöltelékes gombóc,napraforgó olaj,Kinder Pingui,Kinder
Maxi King,Dianás cukorka,DANONE
Activia joghurt,Kinder tejszelet,hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!