Van 10-12 kg eladhatatlan kolbászom, hogyan tudnám
felajánlani hajléktalannak/rászorulónak?
Figyelt kérdés
Van 10-12 kg-nyi kolbász, amit nem tudok eladni (nem sikerült annyira jól, hogy eladjam). Nincs semmi baja, viszont én már nem tudom tárolni. Arra gondoltam, hogy odaadnám, de gondolom Vöröskereszten max kiröhögnek.
Én szerintem hajléktalan szállón probálnám meg, de a vöröskereszt is segít hajléktalanoknak.
2013. aug. 3. 17:20
2/13 anonim válasza:
Szerintem beveszi a vöröskereszt, de ha nem berakod 10-20 zacsiba és te magad is szétoszthatod nekik.
2013. aug. 3. 17:26
3/13 anonim válasza:
Ha végképp nem tudod hová felajánlani, akkor szerintem bármelyik állatmenhely imába foglalja a neved, ha nekik adod oda.
2013. aug. 3. 18:10
4/13 anonim válasza:
Budapesti vagy? Én ismerek olyan hajléktalan szállót ahol nagyon szívesen fogadnák.
2013. aug. 3. 18:12
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a pozitív.
Igen, budapesti vagyok. Melyik szállóról lenne szó? Holnap elvinném az egészet.
2013. aug. 3. 18:41
6/13 anonim válasza:
Én a 20-ban lakom, de vinnék a 19-be és a belvárosiba is.
Illetve sokszor látok már szinte állandó hajléktalanokat a Blaha aluljárójában. De ha van időd és kedved, akkor megírom a címeket, de szívesen "házhoz" viszem én is.
2013. aug. 3. 19:47
7/13 anonim válasza:
Szerintem a legbiztosabb ha te osztod szet koztuk. Ha beadod, a felet az alkalmazottak viszik haza. Nagyon pokolian bannak az enberekkel a szallokon, tobb kandikameras riportot is olvastam errol. A hajlektalanok az utcan is szivesebben vannak mint a szallokon:(!!
2013. aug. 3. 22:12
8/13 anonim válasza:
Az utolsó sem rossz válasz, ha van időd, csak némi séta kell a már említett helyeken s Te magad tudod odaadni olyanoknak, akik bizonyára hálásak lesznek érte.
2013. aug. 3. 22:17
9/13 anonim válasza:
Ilyen közkonyhák, étkező, étkeztető helyek csak ellenőrzött forrásból származó élelmiszereket használhatnak a tömeges járványok, ételmérgezések elkerülése, ill. nyomon-követhetősége miatt. (KÖJÁL)
Tehát ha ilyen helyre beviszed, elfogadják ugyan, de hogy a dolgozók saját maguk között fogják szétosztani, és nem a rászorulók között, az biztos.
Másrészt azért gondolj bele: házi készítésű füstölt kolbász árusítása, ajándékozása ilyen melegben, szóval én saját részre sem vásárolnék pl. a piacon!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!