Mi az a mályvacukor, amit az amcsi filmekben emlegetnek? - sütnek stb.
úgy tudom a mályvacukor ugyan az gyakorlatilag mint a pillecukor vagy habcukor:) ilyen néven szerintem már te is találkoztál vele nálunk is...legalábbis én gyerekkoromban nagyon szerettem a pillecukrot:) sőt még most is szoktam enni/venni:)
hogy miért nem sütögetjük tábortűznél? hmm minek mikor nekünk itt a jó kis szalonna?:D legalábbis mi tábortűznél azt szoktunk sütni
De itt is elterjedt, főleg búcsúkban lehetett kapni, de már kiment a divatból.
Amúgy egy gagyi édességről van szó, aki eszi az csak az "érzés" miatt teszi, nem a valódi élmény miatt.
Egy részt ez nem az USA hanem Magyarország. Itt más szokások, kultúrák, hagyományok vannak.
Idehaza szalonnát meg kolbászt szokás nyárson sütni nem ilyen mályvacukrot vagy mi az.
Én amúgy sem szeretem ezeket az édes habos dolgokat. Egyszer vettem amikor volt ilyen amerikás hét a Lidl-ben igazából érdekelt milyen, akkor a kandallómban szépen megsütötte mert kint épp szakadt az eső, fűteni meg akkor is kellett, nem volt rossz az íze kívül meg karamellizálódott aztán a belseje ilyen folyékony édes vacak volt.
Nyersen valóban jó az, de hasonlót idehaza is lehet kapni, nevét már nem tudom.
Itt más szokások vannak, nem kell amerikát utánozni ott azok a hagyományok nekünk is vannak szép hagyományaink amik sorba kerülnek elfeledésre :(
Gusztustalan ipari szennyet enni nem kultúra, hanem degeneráltság. :)
Tábortűznél szalonnát kell sütögetni krumplival, meg hagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!