Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyi ideig áll el hűtve a kávé?

Mennyi ideig áll el hűtve a kávé?

Figyelt kérdés
Frissen darált kávéból készült, mindenféle ízesítés nélküli (tej/tejszín, cukor stb.) nélküli kávé meddig áll el a hűtőben? Kb. öt nap után még meg lehet inni?

2013. júl. 18. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos nem innám meg öt nap után, hanem újat csinálnék, de egy próbát megérhet.
2013. júl. 18. 16:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy itthon jó kávégépünk van, és nagyon eltaláltuk az évek alatt a kávébabot is... frissen őrli a gép, nagyon finom, és az illata... ááá :D

Koleszban lakom, és szükségem van néha csak egy korty kávéra... de nagyon nem jöttek be az instant porok... nagyon tud hiányozni az otthoni kávé, és gondolkodtam, hogy hogy lehetne ezt megoldani, ha azt a pokolgépet talán mégsem akarom cipelgetni. :)

2013. júl. 18. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem már másnap sem ízlik, frissen, forrón szeretem csak a kávét. Szerintem inkább vegyél egy 2 személyes kotyogót, azzal tudsz ott is főzni friss kávét.
2013. júl. 18. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!