Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért más az íze a porcukornak...

Miért más az íze a porcukornak, mint a kristálycukornak?

Figyelt kérdés
Elvileg mindkettő ugyanolyan répacukor, nem?
2013. júl. 14. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
A porcukorba raknak olyan anyagot hogy ne álljon.össze illetve jobban le van darálva
2013. júl. 14. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Bár a darálástól nem szabadna, hogy pl. teában más íze legyen, de ezek szerint az adalékanyagoktól van.

2013. júl. 14. 23:32

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!