Létezik olyan, hogy barna csirkemell meg szőke csirkemell?
Még én sem hallottam róla, szerintem a hentes
vicces kedvében volt.
Na állj le, kis barátom. Válaszolni lehet normális stílusban is.
1. Valószínűleg jóval idősebb vagyok, mint te.
2. Falun nőttem fel, benne vagyok az ilyesmikben, hogy disznó/csirke stb. vágása/feldolgozása, csináltam már sokszor. De még soha nem hallottam ezt kifejezést.
3. Nem állítottam, hogy elhittem ezt. Sőt, pont a 2.-es pontban leírtak miatt nagyon is gyanús.
DE: egyéb más szakmákban is - asztalos, vízvezeték-szerelő, stb. - vannak olyan zsargon szavak, kifejezések, amit a szakmán kívüliek nem ismernek, sőt, nem is hivatalos szakkifejezés, így aztán interneten sincs róla infó. Épp ezért nem zárhatom ki annak a lehetőségét, hogy valami ilyesmivel állok szemben, mivel én magam nem vagyok hentes, így nem tudhatom, hogy ez a szőke/barna náluk esetleg valami sajátos szófordulat-e arra, hogy például kicsontozott vagy csontos csirkemell, vagy ilyesmi.
Nos, ezért a kérdés. Remélem, világos.
Lehet ,hogy arra gondolt a hentes ,hogy milyen szinű tollazata volt a csirkének még életében ..
Annyi mindnt kitalálnak már az ételekkel kapcsolatban sose lehet tudni..
Lehet ,hogy a hentes arra gondolt ,hogy életében milyen szinű tollazata volt a csirkének ,fehér ,barna ,vörös ,szökés :
Annyi mindent kitalálnak manapság ,ki tudja lehet ,hogy nem is viccelt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!