Hogy lehet a lecsót krumpli nélkül csinálni?
Te is úgy szoktad? Én még életemben nem hallottam róla, hogy
üresen, krumpli nélkül csak paradicsom, paprika és hagymásból álljon.
SZERŰ!!! Tanulj meg olvasni! Nem azt írtam hogy az egy az egyben pontosan a rakott krumpli lenne.
U.i.: Én nem pontoztam le senkit.
Ha jól tudom tájegységenként változik, hogy mit raknak a paradicsomos-paprikás-hagymás alaphoz. Én a krumplis változatot csak hírből ismerem, felétek meg ez az szokás.
Én nem szoktam csinálni, mert a párom nem szereti, de nagyim tojással csinálja.
A franciák padlizsánt (tojásgyümölcs, vinetta, aubergine) tesznek bele, és ratatuille-nek hívják.
Mindenkinek jó étvágyat, és nehogy már odáig alacsonyodjunk, hogy ételeken összeveszünk!
jah, és a tojást ne úgy képzeld mint rakott krumpliban, vagyis mi abba kemény tojást teszünk. itt megpiritod a hagymát, rá a paprika, paradicsom (nem sokat szokunk), só, cukor (!) és mikor jól összeroggyant ráöntöd a felvert tojást. imádom
van aki tesz bele kolbászt vagy szalonnát is, én imádom mind a kettőt, de nem lecsoban. csak igy simán natur szeretem, kolbásszal és szalonnával nem.
Én még sose hallottam róla, hogy lecsóba krumplit tennének. Tojást szoktunk ráütni, esetleg rizses lecsót készítünk. A krumplival elég érdekesen hangzik. Baranyai vagyok.
Kérdező, te honnan jössz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!