Mikor jó egy avokádó? Milyennek kell lennie?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 12:33
1/5 anonim válasza:
ha kissé meg nyomod és puha akkor tökéletes.. viszont ha nagyon puha és barul akkor túlérett gyorsan készíts el míg lehet:)
2/5 A kérdező kommentje:
Ez kemény. Akkor becsomagolom más gyümölcs mellé.
2013. jún. 26. 12:48
3/5 anonim válasza:
hát banán mellé szokták és pár nap alatt megérik de nem szükséges rakd egy gyümölcs tálba és megérik ugyan úgy pár nap alatt az üzletekben sem csomagolják gyümölcsök mellé még is beérik nagy részük :)
4/5 anonim válasza:
Úgy tudom parírba kell csomagolni és berakni egy fiókba, akkor érik a leggyorsabban.
5/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy minek akarod elkészíteni. Guacamolénak a boltban kapható, haragoszöld, éretlen verzió is jó, de magában szendvicsként enni az előttem említett módon kell megérlelni, hogy kb. így nézzen ki, mint a 4-5-s szinten: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!