Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mikor jó egy avokádó? Milyenne...

Mikor jó egy avokádó? Milyennek kell lennie?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
ha kissé meg nyomod és puha akkor tökéletes.. viszont ha nagyon puha és barul akkor túlérett gyorsan készíts el míg lehet:)
2013. jún. 26. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez kemény. Akkor becsomagolom más gyümölcs mellé.
2013. jún. 26. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
hát banán mellé szokták és pár nap alatt megérik de nem szükséges rakd egy gyümölcs tálba és megérik ugyan úgy pár nap alatt az üzletekben sem csomagolják gyümölcsök mellé még is beérik nagy részük :)
2013. jún. 26. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom parírba kell csomagolni és berakni egy fiókba, akkor érik a leggyorsabban.
2013. jún. 26. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy minek akarod elkészíteni. Guacamolénak a boltban kapható, haragoszöld, éretlen verzió is jó, de magában szendvicsként enni az előttem említett módon kell megérlelni, hogy kb. így nézzen ki, mint a 4-5-s szinten: [link]
2013. jún. 26. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!