Egy hűtőben tárolt grillkolbászt ami 17-edikén járt le, azt még meg szabad jól átsütve enni vagy már nem ajánlatos?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 16:28
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy próbát megér. :) Érezni fogjátok, ha megromlott.
2/3 anonim válasza:
Az élelmiszerek lejárati idejére bőven számolnak rá, az a grillkolbász nem tudja, hogy neki melyik nap, hány órakor kellene gyorsan megromolnia. Egyébként ha megfigyeled, csak magyarul írják rá úgy, hogy csak addig fogyasztható, más nyelveken az van rajta, hogy LEGALÁBB addig eltartható. Amúgy meg a húsárunak a szagán is lehet érezni, ha van valami baja.
3/3 anonim válasza:
ha vákumcsomagolt, abba annyi védőgázt nyomnak, hogy szerintem is jó még. a szavidők valóban túlbiztosítottak, de azért óvatosan a húsfélékkel. ha lemosod, és akkor sem érzel fura szagot (mert a tartósítónak is van egy jellegzetes szaga )akkor süsd át alaposan. fedrén beirdalva a kolbászt , még hatékonyabb a sütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!