Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért veszélyes nyáron a...

Miért veszélyes nyáron a gyümölcsleves, illetve miért romlik könnyen?

Figyelt kérdés
Mivel csak tejszín (vagy tej) és gyümölcs van menne, tojás pedig nincs, nem értem miért okozhat könnyen szalmonellát.
2013. jún. 21. 22:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

50 %-os.

A gyomorrák oka nem az,hogy rohad meg a gyomrodban amit megeszel.Egyébként nem tudom,hogy gyomorsavról hallottál-e már...?


A gyomorrák oka többek között az,hogy az élelmiszeripar hazudik,semmi nem az ami rá van írva,és telenyom mindent adalékanyagokkal.

Érdekes a régiek nem haltak meg gyomorrákban 50 éves korukban,legalábbis nem annyian.Akkor még az él.ipar sem volt ilyen.

2013. jún. 23. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!