Milyen sajtból van a medvesajt?
Én is nullát kaptam, a hivatalos válaszra, mert hivatalosan ömlesztett sajt.
nem azt kérte a kérdező, hogy valaki fejtse ki a medvesajt gyártástecnologiáját.
tehát rövid és érthető volt a válaszom.
amúgy a kereskedelemből már nem kerül vissza sajt a gyártókhoz, mert már megszűnt a visszáru. valamikor valóban belekerült minden az ömlesztési alapanyagba, a visszárusajtok is, de ma már csak a gyártási selejt.
Soha nem fogjuk megtudni, épp a medvesajtba milyen kemény félkemény, vagy lágysajt került bele.
Utolsó,
te az élelmiszerkönyvi megfogalmazását írtad le az ömlesztett sajtnak.A medvesajt ömlesztett sajt,ez oké,ez igaz.De a kérdés az volt,hogy milyen sajtból készül. :)
Valóban mindent beleraknak az ömlesztett sajtokba,ha megnevezett sajtféleségből készül akkor már egy fokkal jobb a helyzet,legalább tudjuk milyen sajtból van.
A jobb cégek a szépséghibás sajt selejteket darálják bele,a rosszabb cégek a penészes sajtokat is szerintem.
Részemről is a szerencse :) Éljen a tejesek nagy családja:)
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!