Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen sajtból van a medvesajt?

Milyen sajtból van a medvesajt?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A mackósajtot jobban szeretem, pirítósra kenve, paradicsommal...hm.
2013. jún. 18. 22:20
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
Nulla % lett a disznósajtos válaszom...nincs humorérzéketek? :(
2013. jún. 18. 23:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is nullát kaptam, a hivatalos válaszra, mert hivatalosan ömlesztett sajt.

nem azt kérte a kérdező, hogy valaki fejtse ki a medvesajt gyártástecnologiáját.

tehát rövid és érthető volt a válaszom.

amúgy a kereskedelemből már nem kerül vissza sajt a gyártókhoz, mert már megszűnt a visszáru. valamikor valóban belekerült minden az ömlesztési alapanyagba, a visszárusajtok is, de ma már csak a gyártási selejt.

Soha nem fogjuk megtudni, épp a medvesajtba milyen kemény félkemény, vagy lágysajt került bele.

2013. jún. 19. 05:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Utolsó,

te az élelmiszerkönyvi megfogalmazását írtad le az ömlesztett sajtnak.A medvesajt ömlesztett sajt,ez oké,ez igaz.De a kérdés az volt,hogy milyen sajtból készül. :)

Valóban mindent beleraknak az ömlesztett sajtokba,ha megnevezett sajtféleségből készül akkor már egy fokkal jobb a helyzet,legalább tudjuk milyen sajtból van.

A jobb cégek a szépséghibás sajt selejteket darálják bele,a rosszabb cégek a penészes sajtokat is szerintem.

2013. jún. 19. 07:58
 15/18 anonim ***** válasza:
ja, én "csak" 42 évet dolgoztam a tejiparban... nem a nagykönyvből írtam, amit írtam:)
2013. jún. 19. 11:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor örvendek kolléga! :)
2013. jún. 20. 15:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Részemről is a szerencse :) Éljen a tejesek nagy családja:)

üdv.

2013. jún. 20. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Az igazi Medve sajt minőségi nagylyukú sajtból készül. Legalábbis eredetileg, hogy azóta mit kevernek még bele, azt lásd a csomagoláson, ha kitérnek rá egyáltalán... Ha bármit beleraknak, arra az a válasz, hogy titkos recept. Ha ezt látod, ne is edd meg.
máj. 21. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!