Mostanában kevesebb kenyérfélét eszek. Ez baj?
Figyelt kérdés
Régebben reggelire meg vacsorára is szendvicset ettem sok sok zöldséggel, ez régebben kb áprilisban illetve május első hetében amikor nagyon sütött a nap. Mióta ilyen esős idő van rákattantam az édességekre, nem eszek sok kenyérfélét csak suliba viszek 1 zsemlét naponta amiben van vmi felvágott meg zöldség(uborka szeletek v paprika,esetleg paradicsom). a mai eddigi étkezésem reggelizőpehelyből,2 fánkből, 1 roston sült csirkemellből és rizsből állt. szerintem ez így nem jó:\ Mi lehet ennek az oka?2013. jún. 1. 16:28
1/1 anonim válasza:
Nem értem ez a kérdést. Miért lenne baj? Eszel szénhidrátot, ami jó, mert szüksége van rá a szervezetnek (pl rizst). Viszont ez nem az jelenti, hogy kenyeret kell éjjel nappal enni. Az édesség nem étel, tehát a 2 fánk sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!