Virsliben, májkrémben találok gyakran kék kis valamiket, azok mik?
Figyelt kérdés
Kis darabka kék izék, mintha beledaráltak volna egy kék nejlonszatyort... bár nincs benne sok ilyen cucc, csak itt-ott néha. Mi lehet az? Kék fűszerről nem tudok...2013. máj. 17. 15:48
1/14 anonim válasza:
Azon se csodálkoznék, ha az is bele lenne darálva, én már nemigen veszek ilyeneket, mert legutóbb kidobtam a májkrémet, ehetetlen volt, májat soha nem látott.
3/14 anonim válasza:
Szerintem jobb ha nem tudjuk...
4/14 anonim válasza:
Én életemben nem láttam még a májkrémben kék "izét", pedig rengeteget eszek, imádom. Májkrémet is, kenőmájast is.
5/14 anonim válasza:
Ez limitált széria volt, azért nem találkoztál vele.
6/14 A kérdező kommentje:
Pedig nem egy alkalom, 2 évvel ezelőtt is már ráakadtam erre a dologra mikor konyhán dolgoztam és nagy számban kentem a kenyereket májkrémmel. De senki nem tudta mi lehet a kék benne... A virsliben most láttam ugyanezt a cuccot... kíváncsi vagyok mi a frász lehet. Van még olyan virslim, szóval legközelebb jobban megszemlélem ha találok benne.
2013. máj. 17. 18:07
7/14 anonim válasza:
Nagybátyám mesélte hogy ő dolgozott egy paradicsomlé gyárban és odaállították a futó mellé amin a paradicsomok voltak(onnan a darálóba mentek)és azt mondták neki hogy az üveget,fát és a vasat szedje ki a többit meg otthagyhatja ......ezután megkérdeztem hogy akkor mi maradt a futón a paradicsomok mellett erre a válsz az volt hogy nemi kis egér,patkány,por stb...nem lepődnék meg ha a májkrémet is így csinálnák hisz a mai világban nem a minőség hanem a mennyiség a fontos...
8/14 anonim válasza:
Bátyám hentes, nagyon sok mindent látott és sokmindent elmesélt. A parizert és virslit, stb. mikor készítik akkor ledarálják a hozzávalókat (amiket itt most nem részletezek), és közben ízesítik.Több tasaknyi ízfokozó kerül bele, így a kicsomagolással nem bajlódnak, megy az is bele a darálóba..
9/14 anonim válasza:
Hát a bátyád egy kicsit félrevezetett, gondolom, jó hallgatósága volt :D
Az a kék nylondarab a fagyasztott baromfihúspép csomagolóanyaga.
Ezt fagyottan viszik az aprítóba, ahol a dolgozó egy késsel felhasítja, és így önti a darabolóba. Azért előírás a feltűnő kék szín, hogy ne kerüljön bele, -de attól függően, hogyan bontja ki a csomagolást, szokott jutni a húspépbe is- illetve, ha belekerült ki lehessen onnan szedni..
10/14 anonim válasza:
Nos, azt nem részletezte, milyen színű a csomagolása az ízesítőszernek. Lehet, hogy zöld, de felőlem rózsaszín is lehet. De konkrétan tudja, hogy azt is beledarálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!