Igaz, hogy van éti csiga a májkrémben?
Nos,ezt egy olyan ismerősömtől hallottam,akinek élelmiszer tartósító végzettsége is van.Azt mondta,a konzerv májkrémbe éti csigát is kevernek,állagjavítónak.Hát,ez elég érdekes és kissé hihetetlen.Kíváncsi vagyok,igaz lehet-e?
Nem merném állítani,hogy hülyeséget beszélt,mert egy szakács ismerősöm a húspogácsáról állította,hogy ha tudnám,miből készül,nem enném meg.De végül is nem részletezte.
Én megeszem ezeket az ételeket,függetlenül attól,mi lehet benne.De érdekelne azért...
én is el hiszem, lehetséges.
Tudod mennyi bogár van pl a Kólában? egyetemen tanultuk:S:S
Az éticsiga drága dolog ahhoz, hogy beletegyék!
Minden van benne, és a máj a legkevesebb!
Miért kevernék az éti csigát az 50 ftos májkémbe,mikor más országok jó pénzért veszik meg tőlünk.. ezért nem tartom valószinünek.
Inkább vágóhidi hulladékok,nyesedékek,szója,viz,állomyjavitók,izfokozok,szinezékek. Meg ami a gyártás során belekerül,taknyos zsebkendők,egérszar és ki tudja még mi:) Egy kis bónusz,és ingyen is van..:D
Hát valószínű,nem enném meg ezeket az ételeket,ha tudnám,mi van benne.
Vörös tetű?Inkább azt is kihagynám.
Én azért tartom kicsit hihetetlennek,hogy éti csiga lenne a májkrémben,mert az állítólag nagyon drága.Ha mégis van benne csiga,akkor az valószínű,nem éti,hanem más fajta lehet talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!