Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nyers hús tartósítása?! Többi...

Nyers hús tartósítása?! Többi lent.

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy én nyáron egy barátommal nekivágok az OKT keleti szakaszának. Egy lendületből szeretnénk megcsinálni. Ez azt jelenti hogy olyan 3-4 hétig járni fogjuk az erdőt hegyet mezőt sátorral. Esténkén vacsorának viszont nem szeretnék folyton szalonnát meg kolbászt tenni az ételekbe hús gyanánt. Az útba eső településeken délutánonként fogjuk megvásárolni az ételeinket. ÉS MOST JÖN A FŐ FŐ KÉRDÉS :D. Ha én veszek délután mondjuk 3 fele pl disznó karajt vagy pulykamellet hogyan tudnám úgy tartósítani a nyár közepén az nekem este 6-8 ig ne romoljon meg és még megtudjam sütni???? Sózzam vagy van valamilyen pác ötletetek? Kérlek segítsetek valami bevált ötlettel! ( lécci ne írjátok le hogy jajj minek hús jó a szalonna meg hasonlók a pár év túrázás alatt meguntam :D)

2012. dec. 30. 00:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi ötleteket még jöhet több is :). A fagyasztott szajré az jó lesz majd de csak ha találok olyat ami kissebb kiszerelésű mert ketten akkor sem eszünk meg 1 kg sajtaltöltött pulykamellet meg ilyesmit ha 1 hete nem ettünk :D. A bolt közelében való sátorveréssel pedig az a probléma hogy ha a településtől az erdő vagy a senkiföldje irányába nem sétálunk legalább 1-2 órát akkor a ma ismert tapasztalataim alapján kirabolnak megölnek és a csontig lerágják rólunk a húst a csoportosan fosztogató ruhában járó állatemberek..... :D
2012. dec. 30. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!