Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Te hányféle állatot ettél már...

Te hányféle állatot ettél már idáig? Összeszámoltad már?

Figyelt kérdés
És van még valami vágyad, ami még hiányzik a sorból?

2012. jún. 25. 20:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

csirke, disznó, marha, őz, birka, különféle halak (pangasius, ponty, harcsa, tintahal, stb...), garnélarák, kacsa, pulyka

Nekem ennyi elég, nem vágyom mást is megkóstolni :) A tengeri herkentyűket utálom, nyulat, fácánt, galambot, stb nem szeretnék enni, szerintem elég bő már a repertoárom :)

2012. jún. 26. 22:59
 22/30 anonim ***** válasza:
21-es, annyira nem utálhatod a tengeri herkentyűket ha már ennyi halat meg kóstoltál meg a garnéla rákot is......
2012. jún. 27. 00:04
 23/30 anonim ***** válasza:
első vagyok kifelejtettem a marhát birkát kacsát....
2012. jún. 27. 10:36
 24/30 anonim ***** válasza:
Érthetetlenül fogalmaztam. Én csak a lábát eszem meg. Az a legjobb. Barátom meg a többit.
2012. jún. 27. 11:34
 25/30 anonim ***** válasza:
22-es : Kóstoltam őket, de azt nem mondtam, hogy szeretem is :) A garnéla nem jött be, a tintahal pedig kifejezetten borzasztó :)
2012. jún. 27. 12:09
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Liba, kacsa, pulyka, csirke, marha, sertés, rák, hal. Mást még nem, de a házinyulat szivesen megkóstólnám meg a birkahúst is.
2012. jún. 29. 12:08
 27/30 Antispecista ***** válasza:
100%

Marha, diszno, tyuk, liba, barany, kagylok, tintahal, capa, rak, kulonfele halak es puha testuek, szocske, csotany es ketfele fereg.

Ami a vagyaimat illeti: nincs tobb.

Rajottem, h az allatok is ugyanugy erzo lenyek mint mi, nincs szuksegunk oket kizsakmanyolni, megolni, megenni, ezert semmi erkolcsi alapunk erre. Ha erdekel a tema: [link] vagy ajanlom az Earthlings cimu filmet ( [link] magyar felirattal) Joaquin Phoenix narraciojaval es moby zenejevel. Alapmu!

2012. aug. 16. 03:51
 28/30 A kérdező kommentje:
Hoppsz! Sikerült pótolnom egy régi hiányosságomat: most novemberben osztriga Párizsban! ))
2012. nov. 21. 22:33
 29/30 anonim ***** válasza:
60%
21es vagyok, azóta kipróbáltam a polipot is nyáron...nem tetszett :D
2012. nov. 21. 23:16
 30/30 anonim ***** válasza:
Én csak csirkét és halat ettem.
2024. máj. 21. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!