Vákum fóliázott házi füstölt kolbász és füstölt szalonna a hűtőszekrényben hány hónapig tárolhatók?
Figyelt kérdés
márc. 15. 13:02
1/2 anonim 



válasza:





Változó, amíg el nem kezd erősen penészedni.
2/2 anonim 



válasza:





Valószínűleg elég sokáig (már ha nincs megbontva a vákuum és előtte nem került semmi a fólia alá, amitől megpenészedhet). Alapból a spájzban csak úgy is elég sokáig eltartható egy rendesen megfüstölt kolbász/szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!