Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vákum fóliázott házi füstölt...

Vákum fóliázott házi füstölt kolbász és füstölt szalonna a hűtőszekrényben hány hónapig tárolhatók?

Figyelt kérdés

márc. 15. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Változó, amíg el nem kezd erősen penészedni.
márc. 15. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg elég sokáig (már ha nincs megbontva a vákuum és előtte nem került semmi a fólia alá, amitől megpenészedhet). Alapból a spájzban csak úgy is elég sokáig eltartható egy rendesen megfüstölt kolbász/szalonna.
márc. 15. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!