Az alábbi hústermékek közül melyik a legjobb szerintetek? Melyiket eszitek legtöbbször?
Figyelt kérdés
dec. 23. 18:54
A kérdező szavazást indított:
Kolbász
Hurka
Szalonna
Szalámi
Virsli
Párizsi
27 szavazat
1/11 anonim válasza:
Szalámi, virsli, párizsi, hurka, kolbász, szalonna.
Ebben a sorrendben van nálam.
2/11 anonim válasza:
Házi szalámi és kolbi aztán néha bolti szalámi. Virslit nagyon ritkán párizsit azinte soha...
3/11 anonim válasza:
Legjobb a szalonna,mégis szalámit eszek a legtöbbször.
4/11 anonim válasza:
Szalámit, kolbászt (esetleg virslit) eszek szerintem leggyakrabban, de a szalonna (főleg ha a bacont is ide vesszük) azért szerintem veri...
(A hurka elég pepecselős, azt ritkán eszem, a parizert meg soha.)
5/11 anonim válasza:
Virslit és párizsit szinte sose eszek, a többit gyakran. Ma pl. éjszakás vagyok, turista felvágottat hoztam, a holnap reggeli otthon sült kolbász lesz.
6/11 anonim válasza:
Mindegyiket szoktam enni, de hurkából csak a házit szeretem.
7/11 Senior Séf válasza:
Amiket felsoroltál, ha boltban veszed, nem más, mint kemikáliákkal ehetővé ügyeskedett élelmiszernek látszó tárgy. Csak házit fogyassz.
8/11 anonim válasza:
#7: "Csak házit fogyassz."
Azt azért tedd hozzá, hogy saját magad által készítettet, vagy olyasvalaki által, akiben bízol. Mert a húsüzemeket azért ellenőrzik.
9/11 anonim válasza:
A vörös hús gyakori fogyasztása bizonyítottan növeli a rák kockázatát. A szalonna mellette még elhízást is okozhat. A listáról így egyetlen termék sem mondható jónak.
10/11 anonim válasza:
#9: Ugyan. Nem nézek utána, de biztos, hogy az ellenkezőjét is bebizonyították már. A lényeg, mint az élet más területén is: a mértékletesség. Mert ugye nem a méreg öl, hanem a dózis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!