Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az ilyen adomány tartós...

Az ilyen adomány tartós élelmiszerbol mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Kb olyanokon élek hogy mákostészta dióstészta, ha van tojás palacsinta, currosh, rizs max borsóval hagymával, vagy pirított tészta leves(tészta+hagyma max 1 fej krupmli)vagy tészta tejföllel(ha van tejföl), és amiota ezeken a tápanyag szegény élelmen élek egyre rosszabbul vagyok, egyre gyengébb és beteges.

Általában a lakber rezsi és hitelek miatt már fizu napján kb semmi nem marad kajára de munkába is gyalog járok hajnalban kell indulnom mert tömegközlekedésre se marad.

Es kapok lisztet meg rizst meg tészta meg ezeket.

dec. 28. 07:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Egyedul az érdekel hogy mit egyek hogy tápanyag is legyen bennem mielőtt összeesnék.

Ma pl kaptam háztartási kekszet is. Meg mézet is! Szaloncukrot is az ünnep miatt.

A keksz mézzel végülis jó vacsira.

Igazábol minden jó vacsira csak épp megyek tönkre a "halálba".

A helyzetem megoldásán rajtavagyok.. Az nem kérdésem.

A táplalkozásom miatt kérdeztem csak. A linkelt oldal segitett is. Szóval valahogy zöldségekre kéne rámennem.

dec. 28. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Beteg nagyi, most meg az éhező kisgyerek. A következő sztori az árva kiskutya lesz, hogy megpróbálj lenyúlni embereket? https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..
jan. 25. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!