Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Light majonézt mivel lehet...

Light majonézt mivel lehet feltuningolni, hogy jó íze legyen?

Figyelt kérdés
Sajnos vettem egy ilyet, és nagyon nem ízlik, pedig abszolút nem vagyok válogatós. Márkás majonéz.

#light majonéz #Íz feljavítása
ma 06:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tejföl, cukor.citromlé,só.
ma 08:37
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Ezért nem veszek light sz@rokat, se majonézt, se kólát, egyáltalán semmit, hiába erőltetik. Menekülj, ha azt látod, hogy light meg diet. Amikor kapom, akkor ha találok rá embert, aki elfogadja, akkor odaadom, de ha nem találok, mert már egyre kevesebb embernek kell szerencsére ez az ipari hulladék, akkor megy a kukába gondolkodás nélkül.
ma 09:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
ma 13:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Valamilyen fűszer nem kell bele?

2-es: soha többé nem veszek ilyeneket.

ma 15:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma diet élesztőt használtam kenyérsütéshez, fele akkora sem lett a kenyér, mint általában.
ma 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos nagyon semmivel, a light élelmiszerek menthetetlenül sz@rok, ráadásul a legtöbb még egészségtelenebb is, mint a sima párja.
ma 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!