Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyire fontos, hogy milyen...

Mennyire fontos, hogy milyen fajta virslit esztek?

Figyelt kérdés

Most nem a hústartalomra vagy márkára gondolok, hanem hogy egy sima virsliböl pl. műbeles vagy juh, bécsi, frankfurti, pultból vagy vákumcsomagolt, stb. Szoktatok válogatni, vagy virsli=virsli?

És mondjuk valaki mondaná nektek, hogy éppen virslit eszik, kérdeznétek, hogy milyen? És ha azt mondja pl. hogy bécsit, szóvá tennétek, hogy az nem jó (mert ti a frankfurtit jobbnak gondoljátok)?

dec. 20. 12:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Pickolino, meg igazából a magas hústartalmú virslik ezen kívül.

A füstli is társait meg kerülöm, aminek nagy része tartósítószer.

dec. 23. 12:01
 12/18 anonim ***** válasza:
A Pickolino 68% hústartalommal már magas? Szója is van benne bőven, ízfokozó, tartósítószer is.
dec. 23. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:

"magas hústartalmú virslik ezen kívül"

Pont írtam hozzá, Pickolino speciál nem magas hústartalmú de egyetlen ilyen előre csomagolt füstli szerű virsli, amit még megeszek.

dec. 23. 12:09
 14/18 A kérdező kommentje:
És szövá teszitek másnak, ha nem olyat eszik, mint amit ti jónak gondoltok? Pl ha nektek fontos a hústartalom, vagy hogy prémium minőségű legyen. A másik meg pont másmilyet választ, mondjátok akkor neki, hogy jaj az nem jó, ezt a vacakot eszed, a másik a jó, ennek még a héját sem lehet elrágni - meg ilyenek?
dec. 30. 14:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Vagy ha vendégségben olyannal kínálnak, ami szerintetek nem olyan jó, akkor azért megeszitek, vagy kritizáljátok, vagy el is utasítjátok?
dec. 30. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem vagyok sznob, megeszem általában.

Hacsak nem tényleg valami ehetetlen vackot raknak elém de ez nem jellemző, azért mindenki szerintem igényes valamennyire legalább az étkezés terén

dec. 30. 15:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon. Egy csomó fajta van, ami nem ízlik, drágábbak között is...de olcsók közt is ettem már egész finomst, Ami nem ízlik, azt nem bírom megenni sok mustárral se, pedig nem vagyok amúgy bagyon válogatós. De virsliben vagy jót, vagy semmit.
jan. 1. 13:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Igazság az, hogy a felvágott vonal itthon a húsfeldolgozás szemetese.

Szóval ami olcsó, oda gondolhatjuk mi kerül. Nincsenek idehaza magas követelmények, mint például Németországban.

jan. 1. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!