Evés előtt meg szoktátok hámozni a kiwi-t?
Ma láttam egy kisgyereket aki kapott egy kiwit a mamájától, és héjastól befalta
Eddig úgy tudtam, hogy elég szúrós lehet a héja, de most elgondolkodtatott az eset, hogy lehet-e azzal együtt enni
Őszintén nem értem, miért kell lepontozni egy olyan választ, ami teljesen helytálló és válaszol a kérdésre (1 válasz) . A lepontozás funkció alapvetően arra való, hogy a rossz, helytelen, vagy irreleváns válaszokat jelezzük, nem pedig arra, hogy valakinek a személyes véleményével szemben szavazzunk.
Egyébként teljesen igaza van annak, aki azt írta, hogy nem kell meghámozni a kivit, mert tényleg nem kötelező. A kivi héja ehető, tele van rostokkal és tápanyagokkal, ráadásul ha alaposan megmossuk és megdörzsöljük, akkor semmi problémát nem okoz. Persze, valaki nem szereti az állagát vagy a szőrösségét, de ez szubjektív dolog, és nem azt jelenti, hogy helytelen lenne így enni.
Ha a válasz hasznos és helyes, akkor miért ne támogassuk inkább? Nem kötelező mindenkinek ugyanúgy ennie a kivit, de attól még nem kell leszólni azokat, akik szőröstül-bőröstül elfogyasztják. Én se hámozom meg a kivit, és még élek. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!