Fura íz, kiszakadt csomagolás: lehet, hogy mérgezett?
Vettem egy csomag kekszet. Rúdba volt csomagolva. Az utolsó előtti darabnak fura íze volt, meg is álltam rágás közben, hogy ez meg mi? Nem tudnám beazonosítani, kicsit vegyszeres íz, de nem elég markáns. Küllemre nem látszott semmi rajta, azt észrevettem volna.
Aztán az utolsó darabba harapva is ugyanezt éreztem, talán még erősebben. Na azt már kiköptem. És akkor ránéztem a csomagolás aljára: volt rajta egy lyuk. Nem szakadás, hanem mintha rosszul lett volna össze összeolvasztva a fólia, gyári hiba. Értelemszerűen ezt eddig nem vettem észre, de ott kellett legyen már akkor, mikor megvettem.
Lehet bajom? Kell aggódjak?
Nem vagyok hipochonder, meg nem is vettem észre egyelőre semmit magamon, de azért felmerült bennem, hogy valami biztosan érte ezt a kekszet ha egyszer az ízén is éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!