Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha a Lidlben vett csirkemell...

Ha a Lidlben vett csirkemell csomagolásán okt. 21. volt a szav. idő és csak ma tettem be a fagyasztóba akkor jobb lett volna már egyből kidobni?

Figyelt kérdés
Biztosan megromlott? Nem volt felbontva, a hűtőnek abban a rekeszében volt ahol jobban hűt
okt. 24. 09:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Én ezt már nem enném meg.
okt. 24. 09:27
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Nem enném meg. Sokmindennel megtenném de nyers husival nem
okt. 24. 09:27
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Én sem ennem meg.
okt. 24. 09:32
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

A csirke tipikusan az az étel ami tényleg addig jó amíg ráírva. Nagyon esetleg plusz egy nap.

Gondolj bele hogy levágástól isax 2 hetet kap. Ezt hosszabbítanád 20-25 százalékkal.

Inkább dobd ki

okt. 24. 09:33
 5/21 anonim ***** válasza:
Jobb.
okt. 24. 09:35
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
A fagyasztással az aktuális állapotot tudod hosszabban megőrizni. Ha már elindultak a folyamatok azt visszafordítani nem tudja. Nem kizárt, hogy még fogyasztható állapotban van a terméked, de én nem őrizgetném fagyóban. Vagy kuka vagy azonnali felhasználás ha még alkalmas rá.
okt. 24. 09:36
 7/21 anonim válasza:
Jobb.
okt. 24. 09:38
 8/21 Mad Max2 ***** válasza:
100%
kukába vele
okt. 24. 09:48
 9/21 anonim ***** válasza:
61%

Szagold meg, ha büdös, dobd ki, ha nincs szaga, nem látsz rajta semmi változást, jól mosd át és utána fagyaszd.

Sajnos én már szavatossági időn belül is jártam úgy zacskós hússal, hogy büdös volt és ki kellett dobni :(

okt. 24. 09:51
 10/21 A kérdező kommentje:

#9 nekem is volt már olyan, vettem magamnak 5 kilót és az egyik szülőmnek is ennyit, mindegyik büdös volt már aznap, de megettük és semmi bajunk nem lett.

Ezeket majd kibontom és meglátjuk

okt. 24. 10:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!