Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Lidl pikok felvágottak...

A Lidl pikok felvágottak milyen mennyiségben tartalmaznak káros tartósítószert?

Figyelt kérdés
Most elolvastam annak a sonkának a hátulján ami itthon van Lidl pikok sonka. Összetevők közt nátrium nitrát is ott szerepel. Azonban utána rákerestem a neten, azt állítják hogy a legegészségesebb felvágott a piacon (jó nyilván minden cég ezt állítja) és NEM tartalmaz nitrátokat!! Illetve máshol is olvastam erről a felvágottról jókat. Nekem azóta gyanús ez a sonka mióta volt, hogy a felbontás után több mint egy héttel semmi penész, vagy bűz, csak szimplán ki volt száradva. Illetve ha már itt tartunk milyen felvágottat javasoltok ilyen szempontból. Nyilván a hentes a legjobb választás de az nem mindig opció sajnos..

dec. 12. 22:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
66%

A Spar Regnum hústermékek még egész jók és kevés adalékanyag van bennük.

De persze a legjobb a házi lenne, csak ehhez le kell költözni békés megye egyik kis pár száz fős falujába és ott lehet ezt kb elérni:)

Viszont cserébe semmi mást nem is nagyon, de lehet hogy nyugodtabb és hosszabb életed lesz!

febr. 8. 21:39
 12/12 anonim ***** válasza:
33%

Vedd a Parma sonkát. Ha eredeti, akkor nincs benne tartositoszer. Hagyományos módon készül.

Jogúrthoz meg elég egy edény hogy otthon pár nap alatt elkészits, nem kell ipari mennyiségben gyártani.

febr. 9. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!