Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen fűszerek voltak a...

Milyen fűszerek voltak a régi, már megszűnt Knorr szecsuáni csípős csirke alapban?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem, de sajnos már nem kapható! Próbáltam hasonlót keresni, kikeverni itthon, de sehogyan sem sikerül elérni azt az ízt! A kedvencem volt, ha esetleg valaki tudja, hogy mik voltak benne az összetvők, vagy találna egyet elbújva a konyhaszekrény elveszett sarkában és megírná, hogy mi volt benne, nagyon hálás lennék!

tegnap 21:53
 1/3 anonim válasza:
100%

[link]

Ha erre gondolsz, akkor írja középtájt az összetevőket.

Bár szerintem házilag ilyen szószt nem lehet tökéletesen eltalálni, mert ezek tele vannak mindenféle ízfokozókkal, tartósítószerekkel... Sajna imádom én is ezeket. 😅

tegnap 22:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Húú köszi!!

Nekem ez volt a bűnös élvezetem, valóban nem a legegészségesebb cucc....de olyan finom!

Ha nem is lesz teljesen ugyanaz, de azért kiindulási alapnak jó, hogy tudom milyen fűszerek voltak benne.

tegnap 22:18
 3/3 anonim válasza:
Örülök, hogy segíthettem! :)
tegnap 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!