Melyik az az étel ami másnak undorító, vagy nem finom, de te szereted? És fordítva?
Édesgyökeres gumicukor, imádom :)
Én nem eszem meg a narancsot, a magja undorít. Gyömbért se szeretem, csak curryben. Görögszénát és a római köményt is utálom.
Viszont az édesgyökeret, halakat, kagylót, gombát igen.
Én szeretem például a körömpörköltet, és a kedvenc ételem a csirkeszív-pörkölt (mondjuk előbbit az egész családom szereti, utóbbit pedig anyukám találta ki nekem kínjában, mert nem ettem meg a májat, szóval legalább ők nincsenek kiakadva rajta 😀).
Viszont ami számomra undi, az a pacal (ennek ellenére rávettem magam, hogy megkóstoljam, de nem jött be 😊).
#3#
A medvecukrot mértékkel imádjad, van benne nem barátságos hatóanyag is.
Régen a piacokon, vásárokon árulták az édességárusok.
Nem utáltam, de nem is volt a kedvencem, találó név a bocskorszíj, de nem is a kinézete volt furcsa, hanem az ízvilága.
Ezzel nem igazán lógott ki sok "vásárfiás" édesség közül, nekem a törökméz émelyítően édes, ragacsos, a krumplicukor meg karcos volt.
Nem állítom, hogy nem szerettem, de egyikből sem tudtam sokat megenni egyszerre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!