Melyik az az étel ami másnak undorító, vagy nem finom, de te szereted? És fordítva?
Figyelt kérdés
Pl az egész család nem eszi meg a rántott levest, viszont én imádom. Mindenki azt monja hogy jaj de olyan szegényes étel meg hogy mit szeretek rajta, de én szeretem az egyszerű ételeket és egy rántottnlevest is fel lehet turbózni bármivel pl tojással vagy stb.tegnap 20:55
1/6 anonim válasza:
Én szeretem a csirke szív pörköltet. Az egész családom ki van rajta akadva.
2/6 anonim válasza:
Szalontüdő. Én meg a pacalt nem eszem meg.
3/6 anonim válasza:
Édesgyökeres gumicukor, imádom :)
4/6 anonim válasza:
Nálunk ez a spenót. Én imádom, de sem a férjem, sem a gyerekeim nem eszik meg.
5/6 anonim válasza:
Én nem eszem meg a narancsot, a magja undorít. Gyömbért se szeretem, csak curryben. Görögszénát és a római köményt is utálom.
Viszont az édesgyökeret, halakat, kagylót, gombát igen.
6/6 anonim válasza:
Én szeretem például a körömpörköltet, és a kedvenc ételem a csirkeszív-pörkölt (mondjuk előbbit az egész családom szereti, utóbbit pedig anyukám találta ki nekem kínjában, mert nem ettem meg a májat, szóval legalább ők nincsenek kiakadva rajta 😀).
Viszont ami számomra undi, az a pacal (ennek ellenére rávettem magam, hogy megkóstoljam, de nem jött be 😊).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!