Hol vehetnék Budapeten különleges 70% feletti étcsokikat?
Figyelt kérdés
Igazi gurménak kellene ajándéknak egy mini kóstolocsomag. Kifejezetten olyat szeretnék akit lidl-aldi stb-ben nem lehet kapninov. 27. 10:13
3/10 anonim válasza:
Drágábban édességboltban, pl. Bartók Béla úton. Olcsóbban pedig nagyobb szupermarketben. Vagy pedig Szamos márkabolt Szentendre
4/10 anonim válasza:
Kínai boltban is akad ilyen, ha olcsóbbat szeretnél. De net kiad spéci édességboltokat. A Müller drogériában biztosan találsz, óriási a választék és megfizethető, kb az egy vegyesbolt, van a Blahán a plázában, de a Corvin Plázá-ban is. Szükségtelen méregdrága édességboltokba menned, a Müller ben jól jársz. Tapasztalat.
5/10 anonim válasza:
Elmész Antalházára ott van az Antal Ica csokibolt.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a Lindt Excellence csokik nagyon jók. Abból van 70, 78, 85, 90 és 100%-os is. Vannak sima étcsokik és ízesítettek is. Elég nagy a választék.
8/10 anonim válasza:
Hallottam kisipari csokoládékról, én olyat vennék, bár nem tudom, hol vannak ilyenek.
10/10 A kérdező kommentje:
Vegul az endorfine ban találtam bean to bear csokikat. Köszi mindenkinek
dec. 4. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!