Van különbség ízre a mézek között?
Figyelt kérdés
Én nem szeretem a mézet, ezért mindig olcsót szoktam venni, ha olyat főzök/sütök, amibe méz kell pl maciméz, vegyes virágméz. Most direkt vettem akácmézet kíváncsiságból, megkóstoltam, hát semmi különbséget nem érzek ízre. Tök ugyanolyan, mint az olcsó társai.nov. 25. 19:28
11/21 anonim válasza:
akácméznek is van íze ,mi szeretjük de hársméznek pl más íze van .
minden rendes méznek más íze van .
13/21 anonim válasza:
Rengeteg különbség van az ízük között. Végig kell kóstolni, hogy rájöjj mi a kedvenced. Érdemes felkeresni vásárokat, ahol többféléből is lehet kóstolni. Vannak nagyon különlegesek is.
Vannak tematikus rendezvények vásárok is. Gyulán pl. 2024. december 14-15-én lesz méz és mézeskalács fesztivál. Na ott lehet böngészni és válogatni.
14/21 A kérdező kommentje:
Akkor hogy lehet, hogy nem érzek különbséget ízre a macis és az akác között? 😅 Voltam már ilyen mézes fesztiválon, ott még ízesített mézeket is kóstoltam, azok sem jöttek be egyáltalán
nov. 26. 17:54
16/21 anonim válasza:
A 15-ös válaszolónak lehet igaza. Ez lehet egy korábbi covid fertőzés hosszútávú utóhatása is. Az sem kizárt, hogy tünetmentesen estél át rajta
17/21 anonim válasza:
vagy nem ėrzi tényleg különbséget nem covidtol.
18/21 A kérdező kommentje:
És akkor világéletemben kovidos voltam?
tegnapelőtt 17:48
19/21 anonim válasza:
Lehet, hogy pl van heg vagy polip az orrodban. Ismerek ilyet.
20/21 anonim válasza:
Nem voltál világ életedben covidos. Nem derült ki egyértelműen, hogy te soha nem éreztél különbséget, vagy csak az utóbbi időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!