Milyen szalámit érdemesebb venni?Tálcást ,vagy inkább rúdban ,és milyen márkákat?(lidl, tesco ,penny)A lidl tálcás hiába volt akciós, és volt még bőven szavatossága megromlott.Tapsztalat valakinek?
Figyelt kérdés
nov. 25. 09:22
1/9 anonim válasza:
A tálcás mindig is drágább. Ráadásul annyira vékonyra van szelve, hogy az ízét is alig lehet érezni egy szendvicsbe. Viszont kényelemből mi azt szoktunk venni. Legfeljebb többet teszünk a zsemlébe, kenyérre.
2/9 anonim válasza:
Mi a Lidl-s Dán szalámit szoktuk venni. Ez vált be a legjobban.
3/9 anonim válasza:
A szavatosság a BONTATLAN csomagra vonatkozik!
4/9 A kérdező kommentje:
Egy napig jó kibontottan ?Kicsit fura..
nov. 25. 11:27
5/9 anonim válasza:
Nem kéne ennyi idő alatt megromlania. Nálunk néha egy hétig is nyitva van a csomag, semmi baja.
Azt azért tisztázzuk, hogy tényleg szalámira gondolsz? Nálunk a család vidéki fele a párizsit is szaláminak hívja, az meg sokkal romlandóbb, azért kérdezem.
Szalámit én sose veszek rúdban, nincs gépem felvágni, és csak szeletben szeretem.
6/9 A kérdező kommentje:
pl nosztalgia szelet lidl s,nem száraz szalámi az igaz
nov. 25. 14:47
7/9 anonim válasza:
Egy száraz szalámi tényleg egy hétig is lehet bontva és semmi baja.
Ezeken kívül a többi, mint pl ez a nosztalgia szelet 2 nap után max már fura szagú.
8/9 anonim válasza:
Ez???? Ez nem szalámi, ez valami sonkaféle, persze hogy romlandóbb. Az összefoglaló név nem szalámi, hanem felvágott.
9/9 anonim válasza:
nem vagyok rá büszke, de nálunk szeletelt téliszalámi(féleség) volt hogy hetekig nyitva volt hűtőben és így is fogyasztható maradt és ne mis okozott panaszokat ha jól emlékszem, csak egy kicsit megkeményedett állagra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!