Hogyan lehet elkerülni, hogy vízcseppes legyen a sütemény teteje?
Figyelt kérdés
Leginkább a csokimázon szoktam ezt tapasztalni, hogy vízcseppes lesz, amitől el is megy a kedvem tőle, van mikor éthordóban is ilyen lesz.nov. 5. 18:41
1/4 anonim válasza:
Pont az ételhordó miatt valószínűleg. Teljesen ki kell hűlnie mielőtt elteszed, ha túl meleg akkor tud a párolgó vízgőz kicsapódni a süti fölött és visszacsöpögni. Lehet hogy a hűtőszekrényetekben túl magas a páratartalom.
2/4 A kérdező kommentje:
Vendégségből maradt süteményen is ilyen lett.
nov. 5. 19:20
3/4 Noren1989 válasza:
Vàrd meg, h kihűljön, mielőtt elrakod.
4/4 anonim válasza:
hiába várod meg, mindig vízcseppes lesz. ha egy 22 fokos szobahőmersékletű süteményt hűtőbe teszel, az mindig melegnek számít a 4 fokos hűtőnek, így kicsapódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!