Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan lehet elkerülni, hogy...

Hogyan lehet elkerülni, hogy vízcseppes legyen a sütemény teteje?

Figyelt kérdés
Leginkább a csokimázon szoktam ezt tapasztalni, hogy vízcseppes lesz, amitől el is megy a kedvem tőle, van mikor éthordóban is ilyen lesz.
nov. 5. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pont az ételhordó miatt valószínűleg. Teljesen ki kell hűlnie mielőtt elteszed, ha túl meleg akkor tud a párolgó vízgőz kicsapódni a süti fölött és visszacsöpögni. Lehet hogy a hűtőszekrényetekben túl magas a páratartalom.
nov. 5. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Vendégségből maradt süteményen is ilyen lett.
nov. 5. 19:20
 3/4 Noren1989 ***** válasza:
37%
Vàrd meg, h kihűljön, mielőtt elrakod.
nov. 6. 05:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
hiába várod meg, mindig vízcseppes lesz. ha egy 22 fokos szobahőmersékletű süteményt hűtőbe teszel, az mindig melegnek számít a 4 fokos hűtőnek, így kicsapódik.
nov. 6. 06:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!