Ausztia a húsleves az nem olyan mint magyar húsleves?
Figyelt kérdés
Én 1 hónapja ott dolgozok ausztriába.
mama vagy anya vagy én fözök az nem olyan
Figyeljetek mindent bele tesznek mindent amit én nem tennék bele
Ami volt ilyen zsömle zsacskóba amit ki kellet volna dobni
A szakács bevitte és felszelelte és bedobta a levesbe
Jó volt az ugy
Én nem enném meg!
#húsleves #én nem enném meg
okt. 28. 19:17
11/18 anonim válasza:
Az osztrákok nem tudnak főzni. Semmi extra nincs benne.Nekem ízetlen. Bécsi szelet lekvárral meg pont az i-re. :D Mikor kint dolgoztam mindig kérdeztek a kollégák,hogy mikor főzök mar egy jó magyaros gulyaslevest..
12/18 anonim válasza:
Az osztrák konyha egy lépcsőfok a magyarhoz ha mondjuk a németet vesszük kiindulópontnak. Én már jobban meg tudtam enni az osztrák húslevest, mint a német gulyáslevest. Szóval... Nem egyforma
14/18 anonim válasza:
Hát ne edd meg, nem kötelező. A húsleves az nem egy magyar étel, minden nemzetnek van hasonló, a "magyar" húsleves az konkrétan monarchiás étel, Ausztriából lett átvéve. Az írásképed és a felvázolt szitu alapján te valami nyelvtudás nélküli konyhai kisegítő munkát végzel félig-meddig feketén valami kínai étteremben.
15/18 anonim válasza:
Hát biztos nem ilyen, amit anyád főz: [link]
16/18 anonim válasza:
Én a múlt héten voltam Ausztriában, kifejezetten original Wienerschnitzelt kértem, borjúhúsból, na azt nagyon jól megcsinálták, az nagyon ízlett és jól esett. A levesüket nem kóstoltam.
17/18 anonim válasza:
Annak semmi köze az osztrák gasztronómiához, hogy valami konyhán feletetik veled a maradékot vagy a moslékot.
18/18 anonim válasza:
Bajorországban lakom. Itt a rántott húsnak, cordon bluenak semmi íze.
Az osztrák konyha a magyarhoz közelebb áll. A monarchia alatt sok mindent átvett a két ország egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!