Ha a havasi kifli túl vastag lett, felnőtt nagyon, azért van, mert lehet túl sok éleeztőt tettem bele?
Figyelt kérdés
Egyáltalán baj e hogy nagyobbak lettek es úgy emlékszem, hogy a havasi kifli nem olyan puha, de ez puha is volt, ami nem baj, nagyon finom volt, de kinézetre kicsit más mert a kiflik nagyok lettek, de a formájukat megőrizték, de puha volt es az igazi havasi kifli nem olyan puha hanem van benne kis keménység.okt. 27. 23:38
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙏
okt. 28. 08:24
13/18 A kérdező kommentje:
Na
okt. 28. 10:35
15/18 anonim válasza:
14. Dehogynem! Bátran utána szabad nézni, bizony a kettő egy. Két változatban készülhet, az egyik sütőporos, a másik kelt tészta, de nincs összefüggés a nevek között.
17/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
16
Bátran utána lehet nézni, megegyszer: nem ugyanaz. A hókiflibe eleve nem is kell élesztő, annak a tésztája diós linzerteszta.
Ilyen: [link]
A havasi kiflit meg mar belinkeltem korábban.
Vegulis a csirke pörkölt is készülhet marhából, elvégre pörkölt, pörkölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!