Ha a havasi kifli túl vastag lett, felnőtt nagyon, azért van, mert lehet túl sok éleeztőt tettem bele?
Figyelt kérdés
Egyáltalán baj e hogy nagyobbak lettek es úgy emlékszem, hogy a havasi kifli nem olyan puha, de ez puha is volt, ami nem baj, nagyon finom volt, de kinézetre kicsit más mert a kiflik nagyok lettek, de a formájukat megőrizték, de puha volt es az igazi havasi kifli nem olyan puha hanem van benne kis keménység.okt. 27. 23:38
3/18 anonim válasza:
Ha hókifliről van szó abba nem is kell élesztő.
Liszt, zsír, tejföl, só. Ezer éves recept és isteni finom puha, omlós lesz a tészta tőle.
4/18 A kérdező kommentje:
Hókifli igen. Szóval nem kell bele élesztő egyáltalán
okt. 28. 06:57
5/18 A kérdező kommentje:
És ha van benne élesztő akkor nem is hókifli?
okt. 28. 06:57
6/18 anonim válasza:
Nagyon kevés élesztőt lehet bele tenni. De az tényleg kevés. Omlósabb lesz. Keleszteni se fogja. Icipicit nő.
De álap esetben valoban nincs benne eleszto
7/18 A kérdező kommentje:
Ez most akkor el lett cseszve?
okt. 28. 07:43
8/18 anonim válasza:
9/18 anonim válasza:
Nem tudtam a havas kifliről. Én a hókiflire gondoltam a 6os válaszban
Havas kiflire meg: ha annál pufibb és jobban megnőtt mint ahogy te szereted akkor két lehetőség van
1) legközelebb kevesebb élesztőt teszel
2) legközelebb még kisebbeket csinálsz és akkor sutes utan megno de nem ennyire
Ez meg nem lett elcseszve hisz biztosan finom. Maximum picit puhább mint ahogy szereted. De az én javaslatom hogy jóízűen egyétek meg
10/18 anonim válasza:
Dehogy baj hogy nagyobbak lettek. Ez pont annyit jeletn hogy sok az eleszto. De attol meg eheto meg finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!