Megtehetem hogy visszaviszem egy boltba a lejárt szavatosságú szendvicset ha már beleettem és később vettem észre hogy 2 napja lejárt?
Figyelt kérdés
okt. 27. 12:30
1/9 anonim válasza:
Megteheted, de mi a célod, miután már beraktad a kosárba, megvásároltad, hazavitted, kibontottad és már ettél is belőle?
2/9 anonim válasza:
Persze, visszaviheted.
Akkor is, ha két éve vetted.
Az egy másik story, hogy mi lesz a folytatás, miután megérkeztél a boltba.
3/9 anonim válasza:
Akar a bolt kozepere is szarhatsz. Persze lesznek kovetkezmenyei, de megteheted.
5/9 anonim válasza:
Tegyük fel, 2024. okt. 21 a lejárata. Hitelt érdemlően bizonyítanid kell, hogy
- te okt 22-én vagy később vásároltad;
- a vásárláskor az elvárható kellő gondossággal jártál el.
6/9 anonim válasza:
De miért árulnak lejárt szavatosságú élelmiszereket?!???
Szerintem vidd vissza, és kérd ki magadnak!
7/9 anonim válasza:
5. vagyok. Azt elhiszem, hogy nem tetszetős a válaszom, de a jognak megfelelő. Csókolom!
9/9 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣
Jesszus, egyeseknél tombol a magas" igényszint!
Emellett nem csoda, hogy ez az ország sosem ugrik nagyot előre. Minek, ha a sz. R is jó nektek?!
Ebben az esetben jó nektek a rohadt szendvics is.
Nektek természetes, hogy ilyet árulnak a boltokban. 🤭😆 Atyaég! 🥴😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!