Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vettem egy vákuumos leves...

Vettem egy vákuumos leves marhahúst. Betettem a hűtőbe, de 6 napja lejárt. Megcsináltam, lehet tőle bajom?

Figyelt kérdés

Kicsit már volt bukéja, mintha nem marha hanem bírka lenne, kicsit ragacsos volt. De nincs pénzem másikat venni.

Káros az egészségre?

#leves #hús #marhahús #kicsit büdös
okt. 25. 16:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%
Többe kerülne a kezelés, mint a hús, meg ne edd.
okt. 25. 16:11
 2/21 Katona Dius ***** válasza:
0%

Most erre a zacskós kínai levesre gondolsz? Szerintem ott 6 nap már nem oszt-szoroz. Én is szoktam venni ilyeneket, szavidőn belül is van, gify nem olyan az íze, mint "kéne". Mármint a marhának nem marha íze van. De ez szerintem alapból ilyen, az ízesítés van összegányolva. Amúgy minőségileg jó, szóval nem hinném, hogy bármi bajod lenne tőle.

Vagy ettél már pont ilyet korábban és attól eltér az íze?

okt. 25. 16:12
 3/21 anonim ***** válasza:
Lehet.
okt. 25. 16:34
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem, ez marha - leveshús. Csont van benne és hús.
okt. 25. 16:48
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem a kínai xar.

Hűtött tálcás marhahús. Csak azt hittem, hogy vákuumos is nehezebben romlik. Viszont Nem volt védőgázas.

okt. 25. 16:50
 6/21 A kérdező kommentje:

1es. Milyen kezelés.? A botulizmus baktériuma melegben lebomlik.

Ez simán büdös már egy kicsit sajnos.

okt. 25. 16:52
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

A tálcás hús is csak addig ehetö, amíg a dátum mutatja.

A botulismusnál meg a baktérium által termelt méreganyag a probléma, ha nincs elég szerencséd, belehalsz, ha van, akkor csak hetekig-hónapokig komoly beteg leszel.

Értelmes embner büdös, ragacsos húst nem eszik, ha meg tényleg pénz kérdése lenne, akkor nem vártad volna meg, mire megromlik

okt. 25. 16:59
 8/21 A kérdező kommentje:

Utolsó. Utánaolvastam a botulizmusnak és pont hogy a hővel a káros baktériumok pusztulnak el, amik megmaradna azok nem okoznak bajt.

Ha bajt okoznának a kisebbség már kihalt volna, a legszegényebb részeken látogatták a dögkutakat.

Bogdán László is döghuson nőtt fel saját bevallása szerint de nem az ölte meg hanem öngyilkos lett v megölték.

De nem akarok eddig elmenni...

mert ez csak kicsit volt szagos.

Inkább az érdekelt volna hogy valami hosszabb távú baja lehet e az embernek tőle.

Állítólag a marhát is szokták érlelni mint a vadhúst.

okt. 25. 17:07
 9/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat, előző a 7esnek szóló válasz volt, csak közben valaki írt egy semmit utána.
okt. 25. 17:09
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
A büdös nyilván káros meg gusztustalan is.
okt. 25. 17:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!