Ugye már nem jó az a kolbász, ami tegnap este lett kivéve a hűtőből?
Figyelt kérdés
okt. 25. 15:59
2/8 anonim válasza:
A magyar szárazkolbászt például egyáltalán nem kell hűtőben tárolni. Ezen kívül meg huszonhatezer féle kolbász van, hadd ne kelljen már kitalálnunk, hogy melyik fajtát és miért vetted ki a hűtőből.
3/8 anonim válasza:
Szerintem még lehet jó. Szagold meg, nézd át, óvatosan csípjél le belőle egy kóstolót. Talán attól is függhet, hogy kamrában tároltad, vagy a fűtött lakásrészben. Tippem szerint még simán lehet jó; de nem_vagyok nagy szaki.
5/8 anonim válasza:
MILYEN kolbászról van szó?
A füstölt kolbász hónapikig eláll hütö nélkül, a friss, sütnivaló meg azért néhány órát kibír
6/8 A kérdező kommentje:
Olcsó kolbász a Lidl-ből. Az van ráírva, hogy felbontás után hűtőben kell tárolni.
okt. 25. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!