Ha vesztek valamit, letakarítjátok a csomagolását, mielőtt esztek belőle vagy úgy használjátok, ahogy megvettétek?
Figyelt kérdés
okt. 22. 20:23
12/17 anonim válasza:
Ismerek olyat aki a narancsot is megmossa mielőtt meghámozná.
13/17 anonim válasza:
#12 Amikor meghámozod a narancsot, szépen belekensz mindent, ami rajta volt, még ha nem is láttad. Pl. valaki nem szokott kezet mosni sz.rás után, és megy narancsot válogatni...
14/17 anonim válasza:
Igen megszoktuk itthon hámozni pl:a narancsot is de mindenekelőtt megmossuk de a chipset (példaként) kibontjuk és úgy vagy tálba ki öntjük és úgy.
15/17 anonim válasza:
Mivel a zacskót nem eszem meg, és evés közben sem taperolom, mert áttöltöm valamibe a tartalmát, így a zacskót soha nem mosom meg. (Írták itt, hogyha szennyezett akkor mossák, na az olyat meg sem veszem. Nemhogy mosogassam otthon a csomagolást...)
16/17 anonim válasza:
Velem volt már olyan, hogy hazafelé valami gyümölcs megnyomódott és a leve ott volt minden máson a kosárban. Nyilván letöröltem mindent otthon, ne ragadjon. Illetve sikerült már megbotlani is, ami egy törött befőtthöz vezetett, annak a levét sem hagytam rászáradni a száraztészta zacskójára, ugye. Ha valami a boltban ragad már, azt meg sem veszem, de szerintem senki más sem.
17/17 anonim válasza:
Amit más is összefogdosott rajtam kívül, azt igen, már ha olyasmiről van szó, amit nem szoktam dobozba/üvegbe áttölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!