Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lions Mane gomba honnan...

Lions Mane gomba honnan tudjam, hogy tényleg annyira hatásos mint ahogy írják?

Figyelt kérdés
Én amióta olvasok utána mindenhol csak jót olvastam. Ismerősöm mondta, hogy azt látta a neten hogy pénzkidobás az egész. Na ugye ma az internettel úgy vagyok én is, hogy semmit se tudok elhinni. ELőszeretettel feltételezem én is, hogy felkaptak pár gomba fajtát, megírtak megszerkesztettek hozzá egy jó anyagot ami megy a neten és veszik mint a cukrot. Az összes ilyen gombáról az a szöveg, hogy 2000 éve használt gyógygombák, ez van benne az van benne, stb. Ez mind jól hangzik és az ember szeretné is elhinni (épp ezért el is hiszi) de utána nézni már nem hogy nem fog nem is tudna. Tudom ez kicsit ilyen összeesküvés elmélet de most ha kitalálok egy gomba nevet és szorgalmasan elkezdek írni róla 353 cikket és elterjesztem a neten, hogy jó akkor az emberek kezdik venni. Szóval honnan a bánatból lehet hiteles információt szerezni? :D
okt. 10. 11:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!