Só oldatban meddig àll el a csirkemell?
Figyelt kérdés
Megvettem csütörtökön, egyből 5%-os sóoldatba tettem hűtőbe, de végül nem készítettem el.
48 órája van ott kb, lezárd üveg edényben. Beleszagoltam, minimális szaga sincsen.
Ehető még? Vagy mossam meg és utána szagoljam?
Honnan tudom, hogy jó-e még?
okt. 19. 12:47
1/1 anonim válasza:
Sima hűtőben is elállt volna 48 óráig sóoldat nélkül is, de 24 óráig biztos. Sóoldatban szinte biztos, hogy elált, viszont lehet túl sós lesz. Általában a szagáról lehet megállapítani, a tapintásáról, hogy nem nyálkás-e a külseje. Vagy levágsz belőle egy kis darabot, és próbaként megsütöd, és megkóstolod, sült állapotban is megszagolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!