Trappista sajtot lefagyaszthatom? Kollegáimtól 4 egészet kaptam. Túl éli a fagyasztást? Mit tehetek?
Figyelt kérdés
okt. 18. 08:10
2/10 anonim válasza:
Nyugodtan, mondjuk fagyasztás után inkább csak reszelni való, szendvicsre, pizzára, stb.
3/10 anonim válasza:
Még az jutott eszembe, hogy, ha szeretitek a rántott sajtot, szeletelve, panírozva is lehet fagyasztani.
4/10 anonim válasza:
Persze, lefagyasztható. Egy tanács: ne egybe, hanem akkora darabokban, amekkorát egy-egy alkalommal fel tudsz használni. vagy, ahogy előttem is írták, rántott sajtnak szeletekben panírozva.
5/10 anonim válasza:
Ha egészben (fóliában) van, akkor két-három hónapig hüvüs helyen eláll, és sokkal finomabb, érettebb lesz.
Ha erre nincs lehetöséged, akkor adagoban fagyaszd le, ha lassan, a hütöben olvasztod ki, nem lesz semmi különbség a frisshez képest.
7/10 anonim válasza:
Simán. Mi szoktuk.
Amúgy javaslom reszelve fagyasztani es utána rögtön mehet az ételbe.
Illetve a panírozottat foliaval elvalasztva es fagyottan mehet az olajba
8/10 anonim válasza:
Én fagyasztottam már le, talán egy kicsit megváltozik az állaga, de finom
9/10 anonim válasza:
Reszelni teljesen jó lesz (melegszendóra, kenyérlángosra, rakott tésztára, ilyen ráolvasztós dolgokra főleg.)
10/10 anonim válasza:
1 evig lehet tárolni a fagyasztóba ha már van belöle akkor dobja ki mert van 1 kicsi utóize fura
Én igy jártam a húslevesel
Hogy 1 éve csináltam és nem kellet vagy mást ettem ki kellet dobni egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!