Mivel helyettesítik a fuszerpaprikat aminek az ára már 10 ezer forint kilonkent?
Nem értem a problémát, nagy csomag eléggé jó áron kapható.
Teljesen mellékesen és egyedien: én hagymát helyettesítek gulyáskrémmel. Egyedül csak krumplis tészta nem oldható meg. Csak azért mondom, mert valaki azt hozta példának.
17
"6-8 forint között van a kilós ára."
Ezt írtad..Nyilván elírás és 6-8 ezer akar az lenni.De 6-8 forintért biztos,hogy nem lehet sehol sem fűszerpaprikát venni.Így aki szigorúan csak erre a mondatra reagált;annak igaza van.
Az igazi fűszerpaprikát semmivel nem lehet helyettesíteni, a jóminnőséget megkell fizetni. Tényleg elvannak szállva az árak, de ez alatt aligha lehet normális pirospaprikát vásárolni.
Nekem 1 kg paprikaőrlemény, nagyjából 6-8 hónapig elegendő. Viszonylag még így is egy elfogadható árnak számít.
Vagy meglehet vásárolni, aminek kilója 5-6 ezer forint, de minősége is kritikán aluli. Íze, színe és illata nincsen neki!
Bátran merem mindenkinek ezt az oldalt ajánlani, nagyon jó minőségű paprikát lehet itt vásárolni. Lassan 3 éve hogy innen rendelem, nagyon megvagyok elégedve az itteni minőséggel. Kisebb kiszerelést is lehet tőlük vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!