Miért lett ilyen fontos egyeseknek a Győri háztartási keksz most hogy megszűnt?
Általában az élelmiszerek minőségének a romlása a probléma. Sok élelmiszer régen jobb minőségű, finomabb, egészségesebb volt, de lerontják a minőségét a nagyobb haszon érdekében.
A Győri háztartási keksz régen kifejezetten finom volt. Szándékosan lerontották a minőségét, már évek óta konkrétan rossz íze van. Így aztán be lehet szüntetni, és el lehet adni helyette a külföldi kekszeket. Inkább azon csodálkozom, hogy sok embernek nem tűnt fel, hogy több éve a finom, enyhén vaníliás íz helyett valami dohos íz volt ebben a kekszben.
Én mai gyerek vagyok de mindig is szerettem. Meg amin elgondolkodtam: A kókuszgolyó is háztartási kekszből készül, most az se lesz akkor? Vagy behelyettesítenek valamit és már nem lesz olyan íze?
Amúgy ennek mi értelme van, hogy megszüntetnek valamit?
#17 Nem csak ott gyártottak háztartási kekszet, van konkurencia bőven...
...és igazából nem is értem, mit keres egy ilyen ízetlen, primitív, olcsó keksz egy elvileg jó minőségű cukrászsüteményben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!