2/13 anonim válasza:
Persze! Még akkor is, ha tisztának látszik. Ahonnan előbúvik, ott jön ki a kaki is. Az áruházláncok, kisebb boltok olyant kapnak csak, amelyet ipari körülmények között megtisztítottak, de azért mégis erősen ajánlott legalább leöblíteni. Néha szaros, akkor meg teljesen egyértelmű.
4/13 anonim válasza:
Nem. Az utána lévő hőkezelés úgyis mintent ártalmatlanít ami a héjból belekerülhetne
A mosással meg a héjról a mosogatóba fröcsög a víz ami ugye nem lesz hőkezelve. Ha utána ott nyers zoldseget mosok az viszont már gázos. Pont mint a nyers hús. A mosás többet árt mint hasznal
Tojásnál kivétel ha nagyon szaros
5/13 anonim válasza:
Ha nem tűnik kakisnak, és megsütöm vagy főzöm, akkor nem. Ha csak a tojássárgáját kikeverem cukorral (hogy majdnem fehér legyen és majdnem megáll benne a kanál, de hő nem éri), akkor megmosom, mert a héjáról sokminden kerülhet bele, és hőkezelés nélkül akár veszélyes is lehet.
6/13 anonim válasza:
2. Döbbenetes, hogy mások mindig jobban tudják, hogy ÉN mit teszek, ÉN mit gondolok.
7/13 Senior Séf válasza:
Ha bolti tojást használnánk, valószínűleg megmosnánk.
8/13 NTBS válasza:
Nem.
Én a tojás belsejét szoktam használni.
9/13 anonim válasza:
Persze, mindig. Az előző válaszokat elnézve sokadszor is örülök annak, hogy senkihez sem kell vendégségbe járnom.
10/13 anonim válasza:
Mi a tyúk alól szedjük ki, szóval igen, megmosom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!