Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért lett minden étel ital...

Wcpumpa01 kérdése:

Miért lett minden étel ital ilyen hígított íztelen silány a pandémia óta?

Figyelt kérdés

a tészták fűszerek italok félkész mirelit étel minden íztelen totál.. a wc papírról nem is beszélek vékony morzsolódik cafatokraraszakad olyan mintha egy tekercsből 3 ra véknyitották volna hogy több jöjjön ki egy tekercsből hogy a haszon az legyen... közben meg olyan mintha elindultunk volna hátrafelé, nem fejlődik semmi annál inkább az ellenkezője van 2020 óta.

Csak én érzem így?

okt. 10. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

"Csak én érzem így?"

IGEN, CSAK TE!

okt. 10. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Mert hosszú covidod van.
okt. 10. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
én nem találkoztam ezekkel. Nekem mindennek ugyan olyan íze van mint előtte, wc papírt is ugyan azt használom (zewa) nem változott a minősége
okt. 10. 16:27
 4/8 anonim válasza:
60%

Több terméknél is vacakolnak a méret és a minőség csökkentésével.

Viszont ha úgy általában mindent ízetlennek érzel, akkor az valószínűleg COVID komplikáció, hosszú COVID tünetek. Menj el orvoshoz vele.

okt. 10. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Van pár termék, aminek rosszabb lett a minősége is, pl Milka csoki nagyon szar már 1-2 éve, tudom, hogy eddig is a gagyibbat küldték nekünk, de újabban még rosszabb. De általánosnak nem mondanám, a legtöbb cucc normális.
okt. 10. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát egyrészt tényleg zsugorfláció van, igyekszenek mindent kispórolni amit lehet, de az árakat megtartva vagy emelve.

Másrészt meg hosszú kovid tényleg lehet, van most is, még mindig fertőz, el lehet kapni

okt. 10. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:
26%

Én is észrevettem, pl. igen, a Milka csoki számomra is élvezhetetlen lett.

Lidlben a 3 db-os gesztenyegolyó, Hazánk Kincsei magyaros vajkrém, Milbona UHT főzőtejszín, hirtelen ezek jutottak eszembe.

okt. 10. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is így érzem ,sajnos ilyen a vilag):
okt. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!