A WHO mikor dobja be az x-betegségre hivatkozva a következő mesterséges pandémiát és rendeli el az újabb kényszeroltásokat?
A WHO pandémiás szerződést kell figyelni hogy az hol tart. Nem tudom pontosan de talán 1 év múlva lesz végleges a megállapodás úgyhogy akár 1-2 éven belül elkezdhetik a "bulit" ami már sokkal durvábbnak ígérkezik. Ugye több korlátozást és több halottat tervez a WEF a népességcsökkentés miatt.
Na meg persze be kell fejezni a háborút hogy ne vigye el a fókuszt egyik a másikról.
Orbán mondta a saját szavaival hogy ez a háborúk és a járványok évtizede.
Nagyon rossz lehet paranoiásként élni, és azt hinni, hogy az egész világnak az a célja, hogy téged elpusztítson.
Aztán amikor kiderül, hogy ezen a héten sem öltek meg téged a gyíkemberek, akkor valami újabb baromságot kitalálni, amivel a hozzád hasonlók hergelni tudják egymást...nem fátasztó?
Nem sok van utolsónak hátra, épp elég baj ez neki. De tekintve hogy viselkedik szegénynek már kifejezetten nehezen tudom tituálni.
Kérdező, a válasz: Amikor csak akarják!
7-es, neked meg már semennyi sincs hátra, mert hivatalosan is agyhalott vagy.
Egyébként mit jelent az, hogy "kifejezetten nehezen tudom tituálni"? Ezt a laposföld.hu weboldalon írták?
Nálad vannak nagyon súlyos gondok.
Nem létezik olyan szó, hogy "tituálni", olyan van, hogy "titulálni", de az meg nem illik a szövegkörnyezetdbe, tehát értelmetlen így a mondatod.
De bírom, amikor egy írni-olvasni nem tudó ember okoskodik egészségügyi témákban...legalább az érettségit sajtold már ki magadból. Ha ez megvan, és legalább alap szinten tisztában leszel a biológia tudománnyal, majd akkor gyere vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!