Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit kell csinálni a főzés...

Seila kérdése:

Mit kell csinálni a főzés során, hogy a kelbimbó ne legyen olyan keserű?

Figyelt kérdés

Mindig pórul járok hogy a kelbimbó keserű amikor megfőzöm. Azt mondják azért mert szállítás során befújják valami tartósított micsodával.

Talán főzés előtt áztassam vízbe, mondjuk egész éjszaka?



tegnap 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem te csinálod rosszul, ez a növény maga, eredtileg ilyen volt mind. Kesernyés. Csak azóta nemesítették, és az új verzió már semlegesebb.

Régi verziót vettél, de nézz körül, lesz zsengébb ízben is.

ma 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyobb méretüeket vegyél, bö sózott izben fözd - de valamennyi kesernyés íze marad.

Az meg hülyeség, hogy a "szállítás során befújják valami tartósított micsodával", ilyen nincs.

ma 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

De a szállítás során rákerült dzsuvát lehámozzunk, nem? Legalábbis mi felénk így szokás, a külső pár levél fás.


Azt hogy sprézik-e nem tudom, de az fix, hogy koszos raklapokon, poros kamionban jön.

ma 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!